Book Online


Prezentare

Serviciile de calitate, confortul, amenajarea interioară și atmosfera relaxantă, operativitatea si profesionalismul personalului bine instruit și amabil, împreună cu personalizarea ofertei fac din Capitolina*** alegerea perfectă pentru business sau relaxare.

 

Suntem la doar 5 minute distanță de cele mai importante obiective turistice și culturale ale orașului, de campusul universitar, de zona de promenadă, de centrele medicale, administrative și financiare și îți stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru a te bucura de vizita făcută aici.

 

Completăm avantajele oferite de localizare cu un concept unic pe piața serviciilor hoteliere din Cluj-Napoca, de Lifestyle Hotel. Ne bazăm pe servicii profesioniste la cele mai bune tarife și pe o imagine distinctă cu un design interior personalizat până în cele mai mici detalii.

 

Vă punem la dispoziție 24 de camere, servicii hoteliere de prim rang, un salon - restaurant & sală de conferințe. Vă așteptăm cu mic dejun de tip bufet suedez, servicii de catering pentru prânz și cină prin colaborarea cu trei restaurante partenere, servicii de bar.

 

Versatilitatea amenajării salonului - restaurant oferă posibilitatea organizării mai multor tipuri de evenimente: petreceri private, evenimente corporate, conferințe, training-uri, mese rotunde, întâlniri.


 • Noutati

  • Capitolina

   Evenimentele saptamanii in Cluj

   02/05/2018
  • Capitolina

   The most popular Hotel of the year!

   23/05/2014
  • Va asteptam intr-o noua amenajare

   21/05/2013
  • Bun venit pe noul site Capitolina

   21/05/2013
 • Politica Hotelului

  Certificari

  Parteneri

  Micul dejun este inclus in tariful de cazare.
  Clienții Capitolina beneficiază de parcare și internet gratuit.
  Tarifele includ TVA si taxa hoteliera de 1%
  Check in: 13:00 - Check out: 12:00

  Se accepta plata cu carti de credit


  Booking Award Hotel City Chic Capitolina
 • Tripadvisor